Tona rutor för bra solskydd

Solfilm eller solfilter för bil

Funderar ni på att tona rutor på er bil? Det är många som kanske tänker att det bara är för ett särskilt slags utseende på sin bil men det handlar om mer än yta. Att sätta solfilm eller även kallat solfilter på sin bil gör att du fortfarande har bra sikt ut men solfilmen släpper inte in samma ljus. På det sättet håller sig bilen svalare när solen skiner.

Kanske reser ni med barn eller djur i bilen och då kan det vara väldigt skönt att tona rutor. Att använda AC kan vara effektivt för att skapa svalka i bilen men det är också vanligt att man blir sjuk eller förkyld av det. Att ha solfilm på sin bil har inte samma starka effekt men gör ändå stor skillnad och det gör bilresan mer behaglig för alla. Det kan också vara skönt att inte bli lika bländad av solen för både förare och passagerare vilket solfilter kan minska.

Vi på Freddies Glas är experter på just glas och på att tona rutor. Ni hittar oss i Eskilstuna och förutom solfilm på bilrutor så kan vi även montera det på andra fönster om ni till exempel har en företagsbyggnad där ni vill installera solfilter. Utöver detta kan ni även ta vår hjälp med reparationsglasning, inramning och nyglasning.

Säkerhetsfilm – tona rutor på din bil

Vi vill gärna berätta mer om vad tonade rutor kan användas för. Vanligt är såklart att tona rutor på sin bil men det här kan också göras på byggnader i olika syften. Säkerhetsfilm kan användas för att skapa större säkerhet, önskad avskärmning och eller för insynsskydd.

Solfilm sätter man absolut upp för att skydda från solljus och även för att reducera UV-ljus. Men i många miljöer kan det här med att tona rutor vara en investering för att öka säkerheten. Med hjälp av säkerhetsfilm minskar man möjligheten för insyn och det i sin tur kan minska risker för inbrott. Dessutom är säkerhetsfilm något som fungerar som splitterskydd ifall att olyckan skulle vara framme.

Vi på Freddies Glas är måna om att ni som kund ska bli nöjda med resultatet och vi kan försäkra er om att vi vet vad vi gör. På firman finns gott om kunskap och erfarenhet och vårt team ser fram emot att hjälpa er. Önskar ni läsa mer om oss och våra olika tjänster inom glas så klicka gärna vidare på vår hemsida. Tveka inte att kontakta oss med era frågor eller funderingar. Varmt välkommen!