Passepartout

Inramning med måttbeställd passepartout

Freddies Glas är ett auktoriserat glasmästeri och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom just glas. I stort som smått från bilar och byggnader till ramar att pryda ert hem med. Förutom reparationsglasning för bilrutor exempelvis så har vi nämligen också möjlighet att erbjuda inramning med måttbeställd passepartout.

Det här är något som är fint och stilfullt och som kan ge en särskild karaktär åt fotografier och konst. Passepartout är som en inramning inom ramen och det kan ni få hjälp av oss att göra. Kanske ni har fotografier som ni vill ge nytt liv åt eller någon konst som ska hängas upp? Ni behöver inte oroa er för att behöva storleksanpassa era foton, konstverk eller posters. Det går bra att få måttbeställd passepartout så att det passar era verk och vi har även syrafri papp och passepartout som går att köpa i ark.

Vi tycker att det här är ett roligt komplement till våra andra tjänster och vi kan verkligen rekommendera detta som en stilfull designdetalj till era ramar av olika slag. Välkommen in till oss för att titta på exempel med passepartout och olika slags inramning.

Rama in tavla

Utöver måttbeställd passepartout kan ni i vår butik hitta tavlor till försäljning. Kanske ni söker något nytt att pryda hemmet med eller en gåva att ge bort, då är det möjligt att ni finner det hos oss. Om ni söker inspiration så har vi ett stort urval av ramprover i både trä och metall så att ni kan se vad som passar er stil och för att få den känslan ni önskar.

Att rama in tavla eller fotografi kan bli en väldigt uppskattad present men det är också väldigt snyggt och populärt att skapa tavelväggar i hemmet med antingen posters eller fotografier. Här är det verkligen en chans att vara kreativ och vad den får för karaktär beror på motiv och detaljer. Val av material och färg på ramar, vilka motiv och dess storlek samt om de ska vara i färg eller svartvitt. Men oavsett om ni önskar att rama in en enstaka tavla eller många olika verk så kan vi varmt rekommendera att hänga upp och njuta av era fotominnen eller favoritmotiv.

Vi vet att det ibland kan vara en utmaning att hitta fina och passande ramar till det ni önskar rama in men med ett brett urval och möjlighet att erbjuda måttbeställda lösningar så ser vi fram emot att hjälpa er i butiken. Ni finner Freddies Glas i Eskilstuna och har ni några frågor eller funderingar går det också bra att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.