Dags att byta vindruta?

Har ni en repig vindruta så kan vi fixa det

Freddies Glas är ett traditionellt glasmästeri och när det handlar om bilglas så är det något vi jobbar med dagligen. Åker ni runt med stenskott eller repig vindruta då är det dags att göra något åt det innan det blir värre. En vindruta ska skydda er som färdas i bilen och är den skadad så medför det risker som bör elimineras så snart som möjligt.

I vissa fall kan man laga den utan att byta hela vindrutan. Går det att laga på ett effektivt och säkert sätt så är det bra för både plånboken och miljön men det viktigaste är att ni reser säkert i bilen. Vare sig det är en repig vindruta med små eller större skavanker så konsultera gärna med oss. Det är viktigt att ni väljer att anlita ett auktoriserat bilglasmästeri så att rutan eller rutorna blir fackmässigt monterade.

Skulle ni behöva göra en skadeanmälan av bilruta så kan vi hjälpa mer med det. Dessutom kan vi göra stöldmärkning av bilrutor. Målet är alltid att varje kund ska få sin ruta lagad eller bytt så snabbt som möjligt och eftersom Freddies Glas har funnits sedan 1974 kan ni som kund vara trygg med att det finns både gott om kunskap och erfarenhet.

Byta ruta bil – överlåt det till oss

Är det byta ruta på bil som behövs eller är det något annat vi som glasmästeri kan bistå med? Reparationsglasning är en del av det vi gör men glas är ett bredare material och användningsområde än vad man först kanske tänker på. En ruta på en bil och ett fönster på ett hus har sin funktion att både släppa in ljus och bevara värme till exempel.

Men fönster och glas handlar idag ofta om design och funktion av olika slag och kan vara en del av en husfasad. Vi jobbar med floatglas, härdat glas och lamellglas. Inom vårt område hanterar vi även katedralglas, antikglas och plexiglas. Det är värt att också nämna isoleringsglas, värmetåligt glas och polykarbonatglas samt ljudreducerande glas. Alla dessa har sina egna funktioner och syften och ni kan gärna använda er av vår expertis på området.

Kanske bygger ni ert drömhem och har idéer om hur, var och vilket slags glas ni ska använda? Kanske har ni en färdig design men behöver hitta glas och utbildade och kunniga montörer? Tveka inte att höra av er till oss så ska vi hjälpa er på bästa sätt. Det går bra att ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så återkopplar vi så snart vi kan. Vi hälsar er varmt välkommen till Freddies Glas.